Arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä: Pohjois-Suomen Perustuspalvelu Oy, Lumijoentie 1109, 91980 Lumijoki (jäljempänä ”järjestäjä”)

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnanvoittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 13.1.2021 - 31.3.2021 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 30.4.2021. Järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

4. Palkinto: Järjestäjä arpoo kilpailuaikana kilpailuun osallistuneiden kesken seitsemän (7) vuorokauden mökkiloman Iso-Syötteellä Osoitteessa: Kärpäntie 3 Kärpänrinne A tai B. Mökkiloma on käytettävä aikavälillä 7.5.2021 – 13.2.2022. Mikäli voittajan toivoma mökkiloman ajankohta on jo vuokrattu toiselle, pyritään voittajan kanssa neuvottelemaan seuraava mahdollinen ajankohta.

5. Arpajaisvero: Järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Arvontaan osallistutaan pyytämällä https://perustuspalvelu.fi/arvonta -sivuston sähköisen lomakkeen kautta tarjous betonitöistä ja jättämällä lomakkeelle yhteystietonsa. Arvontaan voi osallistua myös jättämällä em. tarjouspyyntö sähköpostitse myynti [ät] perustuspalvelu.fi. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan eikä mökkilomaa voi käyttää päivämäärän 13.2.2022 jälkeen.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta: Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen järjestäjän tuotteisiin/palveluihin sekä että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin. Kilpailun päättymisestä sekä arvontatuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.